Welkom bij Burnout Experts
Hulp op maat bij burnout klachten!

Wie zijn de burnout experts?

Ons dagelijkse leven kost steeds meer energie. Carrière, relaties, financiën en social media vragen constant onze aandacht. Die druk word bijna 190.000 mensen in Nederland te veel. Zij kampen met een burn out. Zij zijn geestelijk en lichamelijk uitgeput door langdurige stress. Wij willen die mensen deskundige hulp bieden. Met burn out behandeling op maat.


Kennis en ervaring van de Burnout Experts

Ons team van ervaren burn out coaches, psychosomatisch en psychomotorisch therapeuten en fysiotherapeuten ondersteunt jou met een bewezen effectief programma op weg naar herstel. Vanuit jouw hulpvraag bieden we een burn out behandeling van 16 sessies waarbij lichaamsbeweging (zonder prestatiedruk) wordt gecombineerd met cognitieve gedragstherapie en mental coaching. Zo kom jij stapje voor stapje terug in je kracht. Hersteld en met zin in het leven.

De vijf ballen


Burn out klachten worden vaak toegeschreven aan werk-gerelateerde stress. Dat is echter niet altijd het geval. De burn out experts zien vijf essentiële thema’s die invloed hebben op ons welzijn. Wij noemen het de vijf ballen die je in de lucht moet houden. Om een prettig en evenwichtig leven te hebben moeten deze thema’s met elkaar in balans zijn. De vijf ballen zijn:

  • Bewustzijn en cultuur
  • Familie en sociale contacten
  • Social media en technologie
  • Werk en financiën
  • Fysiek en gezondheid
Zorg op maat

Bij een burn out is er altijd sprake van disbalans tussen de vijf ballen. De ene bal weegt zwaarder dan de ander. De werkdruk is bijvoorbeeld te hoog, je hebt veel spanning binnen je sociale kring of je hebt last van de overmatige prikkels van sociale media. Dit kan voor iedereen anders zijn. Daarom inventariseren we direct waar de disbalans bij jou ligt. Zo richten we het coachingstraject in op jouw thema’s en doelen, zodat jij precies de zorg krijgt die je nodig hebt.

Een nieuwe kijk

Ons doel is om jou na de 16 sessies met een gerust hart de wijde wereld in te sturen. Met een nieuwe kijk op jezelf, op de wereld en met het vertrouwen dat we je voor burn out klachten nooit meer terug zullen zien.

Onze hulp nodig?


Heb jij een burn out en ben je op zoek naar vakkundige therapeuten die je stap voor stap naar duurzaam herstel begeleiden? Neem dan contact op met de burnoutexperts via het formulier hier rechts of maak direct een afspraak in onze online agenda.

//www.burnoutexperts.nl/wp-content/uploads/2018/05/burnout-brand.png